iPlus Tjänster

Plustjänsterna läggs till valt servicepaket på så sätt får ni en lösning som är 100% skräddarsydd efter företagets behov.

En del Plustjänster kan även köpas separat så som Lön, Tid, Order/Offert, Bokslut, Årsredovisning & Deklaration, Ekonomisk och Affärsrådgivning - Om någon annan sköter den löpande bokföringen.

Arbeta Smart

Det ska vara lätt att vara företagare! Så Arbeta Smart och frigör tid till kärnverksamheten. Detta görs lätt med våra tilläggstjänster. Vet ni inte riktigt vad som behövs? Inga problem, kontakta oss så sätter vi ihop ett sevicepaket. Nedan visas ett urval av våra iPlus Tjänster.

+ Lön

 • Att ha anställda och själv sköta lönehanteringen kräver både tid och kunskap och många företagare tycker lön är en tidskrävande process varje månad. Hos iConomy överlåter ni jobbet tryggt till oss. kontakta oss.

+ Årsbokslut & Årsredovisning

När räkenskapsåret lider mot sitt slut sitter vi ner med er antingen genom personligt möte eller via Skype. Vi går igenom hur året har gått och genomför lättare skatteplanering för ert företags resultat. Har företaget revisor sköter vi all kontakt med denna samt sköter all hantering med Bolagsverket. Vi uppför Årsokslut med underbilagor och Årsredovisning. Årstjänsterna görs till fast pris och kan läggas till valt servicepaket. Kontakta oss för prisuppskattning.

+ Bolagsdeklaration

 •  Vi går igenom om utdelning eller lön är det bästa och hjälper er att göra rätt avdrag. En (1st) K10 är inkluderad. Fast pris  utgår och kan läggas till valt servicepaket. Kontakta oss för prisuppskattning.

+ Order & Offert

 • Order & Offert: Vill du kunna koppla ihop din redovisning med order och/eller offert verktyg lägger vi enkelt till detta.

+ Tid

 • Tidredovisning: Vi erbjuder helhetslösningar så är du i behov av en effektiv tidredovisning så är vi glada över att kunna presentera er en lösning!

+ Ekonomisk PT

Om ni sprungit ett lopp någon gång eller haft något annat mål, vet ni att det behövs en plan och träning för att nå dit. Precis så är det för företaget också och nu kan ni som företagare få samma möjlighet, för att ni ska nå precis dit ni vill. Vill ni komma igång? Men vet inte riktigt hur eller vad som behövs tränas på? Har ni viljan, har vi verktygen för att ta er dit. Vi går igenom:
 • Vad finnns för affärsmål för verksamheten?
 • På vilket sätt och varför ska affärsmålet genomföras?
 • Vad finns för startsträcka och tidsplan för att nå målet?
 •  Vilka styrkor/svagheter existerar både hos er som företagre och i verksamheten?
 • Vi sorterar terrängen och kollar av hur banan ser ut; vilka är konkurrenterna?
 • Vi identifierar eventuella flaskhalsar i verksamheten och energitjuvar som tar tid från kärnverksamheten. Detta kan till exempel inkludera att vi går igenom alla befintliga avtal allt från el till lokal och annat för att hitta bättre alternativ
 • Efter dessa 6 steg lägger vi upp en träningsplan som gör att ni når målet och vi håller kontinuerlig kontakt för att jobba mot målet och fokusera vidare. tillsammans med er. Pris beror på mål, tidslängd och vilken kontakt ni vill ha med oss; er personliga tränare. Pris enligt Offert.

+ Affärsrådgivning

 • Om företaget ska nå tillväxt och en sund utveckling krävs också bra beslut som i sin tur grundar sig på bra råd efter rätt information. Vi hjälper er med detta och går igenom frågeställningar efter just ert behov. Pris beror på omfattning av rådgivningen. Kontakta oss!