Vilken bild vill Ni relatera till?

Välkommen till iConomy! Gör inte redovisningen själv och välj inte en mindre kvalificerad partner till förmån av pris och till bekostnad av er verksamhet!

Att få mer tid för sig själv och att få mer tid till det som är roligt och just det ni är bra på, behöver inte alls vara oövervinnerligt. Allt handlar om hur ni prioriterar. En del företagare tänker att debet och kredit, tja det kan vi väl göra själva och glömmer att just det tar tid i från att leverera till egna kunder. Den tiden ni hämtar hem där har redan bekostat tiden för att låta någon annan mer kvalificerad göra redovisingen. Dessutom får ni ett par nya "glasögon" på er verksamhet genom att låta någon annan titta igenom era siffror. Tänk istället på följande:
 

  • Vi har sett många företag som lockas i att bli "ekonomer" utan att ha utbildning, som det gått illa för till följd av dyra skattekostnader och/eller dyrt i att reparerar felaktigheter.
  • Det är mer effektivt att låta en kvalificerad partner som är van vid redovisning och ekonomi att göra jobbet
  • Finns det potentiella kunder som ni har funderat på? Lägg tiden på att hämta hem dessa istället.
  • Det är viktigt att få en bra rytm i redovisingen och i ekonomin, som fungerar oavsett om ni tar semester, har mycket att göra eller annat.
  • Debet och kredit är en sak, att "läsa siffrorna" en helt annan. Genom att förlora er i administration går ni miste om 1000 möjligheter att istället använda redovisningen som grund i att ta verksamheten framåt. Genom en kvalificerad partner får ni råd och tips längs vägen i hur ni kan utveckla verksamheten i form av vägvisare till vilka kunder ni skall inrikta er mot, vilka priser ni skall ta, vilken kredittid som är bäst för att nämna några exempel. På det sättet har vi på iconomy istället lyckats med bedriften i att bli intäkter. Genom att anlita oss garanterar vi att ni kommer få intäkter vilket gör att kostnaden för att outsoursa redovisningen egentligen inte har kostat något!