Vad får jag för pengarna?

Förmodligen kommer du att inse som många andra redan har gjort, att för samma kostnad ni har för att sköta ekonomin själv kan få det gjort av oss och samtidigt få bättre lönsamhet? Hur går det ihop? Fundera lite på vad du själv tar i timmen för dina tjänster och sedan på hur många timmar du lägger på bokföringen själv. Hur mycket har det kostat? Har du fått något mervärde i form av löpande hjälp med analyser? Jämförelse mot föregående månad? Förslag på förbättringar? Hjälp med effektiviseringen? Eller skatteplanering vid årets slut? Säker på att du gjort alla avdrag som du får lov att göra och helt säker på att du inte gjort dem du inte får göra? Det här är bara ett axplock av alla frågeställningar som du kan räkna med att hämta hem och snart inser du att det inte kostar något att leja ut bokföringen. Snarare har du förmodligen tjänat en hacka på det. 

Klicka in dig på våra populära digitala paket nedan och läs mer!

Startup
upp till 
15

                underlag/mån

 

                                             

Small

upp till 
30

                underlag/mån

 

                                             

Medium

upp till 
60

                underlag/mån

 

                                             

Large

upp till 
120

                underlag/mån

 

                                             

Uppstartskostnad tillkommer första gången ni blir Ny kund om 1950 kr. Priset är samma oavsett paket eftersom det är samma saker som måste till och är oberoende av storlek på verksamheten.

Med bokförignsunderlag menas antalet transaktioner ni har varje månad för bokföring tex kvitton, fakturor och banktransaktoner. Fler än 120 underlag? Kontakta oss för offert.

Vi på IConomy strävar efter riktigt nöjda kunder! Därför erbjuder vi paketpriser utan överaskningar: Ni vet vad ni får och vad ni betalar för. Vi vill inte bara leverera. Vi vill vara med på er resa - kalla oss för din externa arbetspartner - Vi bryr oss hur det går för din verksamhet. Ovan har vi specat våra mest efertraktade paket, tveka dock inte att höra av er vid frågor och funderingar eller om ni är i behov justerade lösningar. Allt går att ordna med lite kommunikation! Glöm inte att kolla in in våra iPlus tjänster också!