Kontakta oss gärna

Alexia Leosdotter

Hej! Kul att ni hittade hit. Välj ett av våra kontaktalternativ så hittar vi en lösning anpassat för ert företags behov.

Vi hörs snart! Varma häsningar  

Alexia Leosdotter har en magisterexamen i ekonomi i bagaget med inriktning mot redovisning och över 12 års erfarenhet från revisions- och redovisningsbranschen. Alexia har även hunnit med att utbilda ekonomer inom ekonomisystem samt arbetat som controller i både medelstora och större företag där aktiv rådgivning har varit A och O.

 

Alexia Leosdotter

Redovisningskonsult & Affärsrådgivare| Ekonomisk PT

Jag vill bli kontaktad

  • Skriv kort vad du behöver hjälp med, så kontaktar vi dig. Eller Boka ett möte direkt här på sidan via Bokningsknappen.

Inte riktigt säker på vad ni behöver?


Ta 60 minuter med oss och vi går tillsammans igenom era behov & mål samt tar fram ett förslag på samarbete och prisupplägg som passar er. 


Om ingeting skrivs specifikt bokas ett personligt möte in hos oss. Önskar ni att vi hellre kommer till er eller annan form för möte; telefon eller skype - anges detta på bokningssidan under "önskemål".

Mötet kostar inget, men var noga att höra av er vid förhinder. Föredragsvis 24 h innan, så vi har chans att boka in ett annat möte. Tack på Förhand!

Besök oss

iConomy
Chalmers Teknikpark Sven Hultins Gata 9C, 3 tr
412 58 Göteborg

 
031-231 005

Öppetider
mån–tor: 09.00–16.30
Fre: 9:00-15:00
Lunchstängt: 12:00-13:00
lö: stängt
sö: stängt

Besökstider efter Ö.K


E-post: info@iconomy.nu


Innehar F-skattebevis

Så hittar du hit